Bf109 Cockpit (Sand)

Productnr.: E60065y

€ 449,00
incl. btw, excl. levering
Niet op voorraad
Levertijd: Preorder dag(en)

Beschrijving

Bf109 Cockpit (Sand)


De Bf-109 (ook bekend als Me-109) is een eenzits, eenmotorig, eenvleugelig, volledig metalen zuigergevechtsvliegtuig ontwikkeld door Duitsland. Het was een van de meest opvallende lichte jagers met uitgebreide prestaties tijdens de Tweede Wereldoorlog. Ontworpen door Messerschmitt, nam het de meest geavanceerde aerodynamische vorm, intrekbaar landingsgestel en gesloten kap van die tijd aan, en kwam in dienst in 1936. Later werd de Bf-109 afgeleid van meerdere modellen en vervulde verschillende taken, en werd de ruggengraat van de Luftwaffe's gevechtsvliegtuigen tijdens de Tweede Wereldoorlog.


Tegelijkertijd was het ook de jager met de grootste productiehoeveelheid en werd het tijdens de Tweede Wereldoorlog door de meeste luchtgevechts-azen gevlogen. Ik ben blij u de 1/6 reproductie van de cockpit van de Bf-109 te kunnen aanbieden, verkrijgbaar in twee versies: grijsblauw (E60065B) en zandkleurig (E60065Y). De cockpit is gemaakt van kunststof en metaal en heeft prachtige details van het interieur. Het bevat meerdere vluchtinstrumenten die verschillende parameters van de beweging van het vliegtuig weergeven en nauwkeurige schalen hebben. De cockpit heeft ook een flexibele joystick om in alle richtingen te manoeuvreren, voetpedalen om de snelheid van het vliegtuig te regelen en verschillende accessoires die nodig zijn voor de cockpit.


De cockpit is ook uitgerust met lichteffecten om de echte lichtomstandigheden in de cabine te simuleren. Daarnaast zijn de details van de gordel realistisch hersteld! Erin zijn voelt alsof je er persoonlijk bent.


De grijsblauwe versie toont Mickey Mouse die een sigaar vasthoudt, het symbool van aaspiloot Adolf Galland, terwijl de zandversie kan worden gecombineerd met Hans-Joachim Marseille, de Star of Africa, die eerder werd uitgebracht.


Bovendien wordt hij geleverd met een EVA-basis die het gemakkelijk maakt om de cockpit veilig te plaatsen. De nieuw vervaardigde 1/6 Bf-109 cockpit is voortreffelijk gemaakt. Het bootst perfect de echte details van het interieur van de cockpit na, waardoor je het gevoel hebt dat je er echt bent. Je kunt de cockpit gebruiken om realistische scenario's van luchtgevechten uit de Tweede Wereldoorlog na te bootsen en meer plezier te hebben met je toppiloten.


PS: De actiefiguren die op de afbeeldingen worden getoond, zijn NIET inbegrepen in de E60065BY.


Full Part List


1 Sand cockpit

2 Base (EVA)

3 Decals

4 Stickers