Axel

Productnr.: D80168

€ 249,00
incl. btw, excl. levering
Preorder
Levertijd: Preorder dag(en)

Beschrijving

20th Anniversary Edition WWII German Fallschirmjäger

Nu DID de mijlpaal van ons 20-jarig jubileum nadert, willen we onze oprechte waardering en oprechte dankbaarheid overbrengen. Uw vertrouwen en steun hebben onze voortdurende groei en innovatie aangewakkerd. Om deze opmerkelijke gelegenheid te herdenken, zijn we terug bij af en introduceren we met trots de DID 20th Anniversary Edition WWII Duitse Fallschirmjager – Axel.


Tijdens de Tweede Wereldoorlog waren de parachutisten van de Duitse luchtmacht, bekend als Fallschirmjager, een streng getrainde en zeer bekwame eenheid, gespecialiseerd in luchtlandings- en aanvalsmissies. Ze behoorden tot de meest elitaire strijdkrachten in Duitsland tijdens de Tweede Wereldoorlog en waren een van de eerste luchtlandingstroepen ter wereld.


De eenheid werd opgericht in 1935. Aanvankelijk waren ze primair verantwoordelijk voor het handhaven van de binnenlandse veiligheid van Duitsland, maar met het uitbreken van de oorlog gingen ze snel over in een snel reagerende en offensieve militaire macht. Ze speelden een belangrijke rol in veel cruciale campagnes tijdens de Tweede Wereldoorlog, waaronder de veroveringen van Noorwegen, Denemarken, België, Nederland en de beroemde Slag om Kreta. De prestaties van de Duitse parachutisten in de Tweede Wereldoorlog waren een voorbeeld van hun onbevreesde moed en professionele vaardigheden en lieten een onuitwisbare indruk achter in de militaire geschiedenis.


DID is verheugd om de 20th Anniversary Edition WWII Duitse Fallschirmjäger - Axel, te introduceren, die een standvastige en scherpe blik bezit, met een serieuze en kalme houding. Zijn voorhoofd draagt ​​verschillende littekens, waarvan de langste door één oog loopt. Axel is gekleed in het typische uniform en broek van een Duitse Fallschirmjäger, vergezeld van een camouflagekiel gemaakt met een gloednieuwe techniek en comfortabele materialen! Bij normale gelegenheden draagt ​​hij een Duitse Fallschirmjäger-vizierkap. Maar tijdens het parachutespringen draagt ​​hij een M38-helm met een camouflagehoes en trekt hij zwarte Fallschirmjäger-laarzen van echt leer aan.


Axel is bewapend met een FG42-geweer, vergezeld van een P08-pistool en een lichtpistool. Hij heeft ook een laarsmes, een zwaartekrachtmes en een granaat bij zich. Het FG42-geweer, een gespecialiseerd wapen voor luchtlandingstroepen, combineert de kenmerken van een semi-automatisch geweer en een licht machinegeweer. Het is niet alleen gemakkelijk te dragen, in staat tot uiterst nauwkeurige aanvallen op één punt, maar biedt ook een selectieve vuurmodus voor grootschalige aanvallen en vuuronderdrukking. Het laarsmes, een essentieel overlevingsgereedschap, is gemakkelijk mee te nemen en te verbergen en biedt bescherming tijdens onverwachte aanvallen. Het zwaartekrachtmes heeft een mes in het handvat, geopend door de zwaartekracht, voornamelijk gebruikt voor het doorsnijden van koorden die in bomen verstrikt zijn geraakt. Uitgerust met een nieuw gemaakt P08-pistool, een lichtpistool en een granaat, is het wapentuig voor Axel uitgebreid.


Voor accessoires zijn er naast de broodzak, het blik en de waterfles een M38-gasmasker met stoffen draagtas, een verrekijker, een schop met een echt leren hoes, een FG42-bandolier, een metalen hondenpenning en fijn bewerkte medailles . Alle accessoires zijn prachtig gedetailleerd! We hebben ook een unieke verpakking ontworpen, een retrospectiefboekje voor de 20e verjaardag en een uniek genummerd herdenkingsbord voor de 20e verjaardagseditie, zodat je het als aandenken kunt bewaren.


Full Part List

Base:

1 Super realistic headsculpt

2 All New – DID 1:6 HG Body (Slim Tall Ver.)

3 Left palm x 3 + right palm x 3

Outfits:

4 German M38 helmet with inner liner and camo cover

5 German Fallschirmjager visor cap

6 Luftwaffe Fliegerbluse

7 German Fallschirmjager jump trousers

8 German Fallschirmjager camouflage smock

9 Grey toque

10 Y-strape(genuine leather)

11 Belt (genuine leather)

12 Cotton one-piece suit

13 WWII German Fallschirmjager boots(genuine leather)

Accessories:

14 Blue bread bag

15 Canteen (metal)16 Mess tin (metal)

17 M38 gas mask with cloth carrying bag

18 Binoculars

19 WWII German shovel with carrier(genuine leather)

20 FG42 bandolier

21 Watch

22 Cigarette

23 Dog tag

24 Unique-numbered commemorative 20th-Anniversary-Edition plate

25 20th Anniversary retrospective booklet

Weapon:

26 P08 pistol with two clips and holster (genuine leather)

27 Flare pistol with 2 cartridges

28 FG42 Type I with long magazine X 2+short magazine X 1+bullet X 8

29 Grenade

30 WWII German boot knife

31 Gravity knife

Insignia:

32 Collar tab X 1 pair

33 Shoulder board X 1 pairs

34 WWII German Fallschirmjager sleeve ranking insignia X 2

35 German Luftwaffe Bevo Breast Eagle X 2

36 German Fallschirmjager paratrooper badge X 1

37 Iron Cross 1st Class 1939 x 1

38 Afrika cuff tile X 1

39 Kreta cuff tile X 1