Adolf Galland

Productnr.: D80165

€ 249,00
incl. btw, excl. levering
Preorder
Levertijd: Preorder dag(en)

Beschrijving

German Luftwaffe Ace Pilot


Adolf Galland was een Duitse Luftwaffe-generaal en vliegende aas tijdens de Tweede Wereldoorlog. Hij vloog in 705 gevechtsmissies en kreeg 104 luchtoverwinningen tegen de westerse geallieerden op zijn naam. Galland begon zijn carrière als zweefvlieger in 1929. Tijdens de Spaanse Burgeroorlog in 1937 meldde hij zich vrijwillig voor het Condor Legioen en vloog hij grondaanvalmissies. Begin 1940 haalde Galland zijn superieuren over om hem jachtpiloot te laten worden en vloog hij met Messerschmitt BF-109's tijdens de Slag om Frankrijk en de Slag om Engeland. In november 1941 was zijn aantal overwinningen gestegen tot 96 en werd hij gepromoveerd tot General der Jagdflieger. Eind januari en begin februari 1942 plande en voerde Galland het bevel over de luchtdekking van de Luftwaffe voor Kriegsmarine Operatie Cerberus, wat een groot succes was en hem het Ridderkruis van het IJzeren Kruis met Eiken Bladeren, Zwaarden en Diamanten opleverde. Maar zijn meningsverschillen met Hermann Göring zorgden ervoor dat hun relatie begin januari 1945 instortte en Gallad werd ontheven van zijn bevel. Na de oorlog werkte Galland als adviseur voor de Argentijnse regering en keerde terug naar Duitsland, waar hij zijn eigen bedrijf leidde. Hij stierf op 9 februari 1996.


DID presenteert met trots de 1/6 WWII Duitse Luftwaffe Ace Pilot – Adolf Galland, met twee superrealistische headsculpts. De een is serieus met doordringende ogen, terwijl de ander een zelfverzekerde en energieke grijns heeft. Beide headsculpts zijn voorzien van zijn kenmerkende snor.


Galland is in de klassieke outfits van een Duitse Luftwaffe-piloot, inclusief een grijsblauwe officiersvluchtblouse, een wintervluchtbroek, een wit overhemd eronder en een RAF vliegjack patroon 1940 gemaakt van echt leer. Hij draagt ​​ook een vizierpet van de Duitse Luftwaffe-generaal of een vliegende winterhelm op zijn hoofd en een paar vliegende laarzen van de Duitse Luftwaffe aan zijn voeten, samen met het kenmerkende reddingsvest voor piloten, halsdoek met blauwe stippen, bruine handschoenen en bruine riem. . De outfits zijn zo rijk en gevarieerd dat je verschillende Galland kunt maken.


Het Duitse Luftwaffe-lichtpistool is essentiële militaire uitrusting die voornamelijk wordt gebruikt voor het signaleren, verlichten en observeren van kleine gebieden 's nachts. Het kan militaire operaties aangeven of de situatie op het slagveld weergeven om strijders te helpen bij het maken van het juiste oordeel. Het is niet alleen constructief eenvoudig en gebruiksvriendelijk, maar ook herbruikbaar en heeft een lange levensduur. Galland is bewapend met een lichtpistool met 3 blauwe en 5 rode patronen en een beenband voor munitie. PPK-pistool met echt lederen holster is ook inbegrepen.


Bovendien is Galland uitgerust met luchtvaartspecifieke apparatuur: zuurstofmasker, parachute, bril, headset, microfoon en armbandkompas van de Duitse Luftwaffe. Hij komt ook met een metalen loopgraafaansteker, een voltooide sigaar en een brandende sigaar. Zijn talrijke medailles zijn prachtig gesneden met metaal.


Full Part List


Base:
1 Super realistic headsculpt X 2
2 All New – DID 1:6 HG Body (Slim Tall Ver.)
3 Left palms X 3 + right palms X 4

Outfits
4 German Luftwaffe Generals Visor Cap
5 German Luftwaffe Officer’s flight blouse
6 German Luftwaffe Winter Flight Trousers
7 White Shirt
8 RAF Flying Jacket Pattern 1940 (genuine leather)
9 German Luftwaffe Winter Flying Helmet
10 German Luftwaffe Life Vest
11 Neckerchief
12 Brown Gloves
13 Brown Belt (genuine leather)
14 German Luftwaffe Flying Boots (genuine leather)


Accessories:
15 German Luftwaffe Headset and Microphone
16 German Luftwaffe Fighter Goggles
17 German Luftwaffe Armband Compass with genuine-leather belt
18 German Pilot Watch with genuine-leather belt
19 Cigar X 1
20 Burning Cigar X 1
21 WWII German trench lighter (metal)
22 Ring
23 Parachute
24 German Luftwaffe Fighter Pilot Oxygen Mask

Weapon
25 German Luftwaffe Flare Pistol with 8 Cartridges and a Flare Pistol Ammo Legband
26 PPK Pistol with Holster (genuine leather)


Insignia:
27 Luftwaffe Breast Eagle X 1
28 Luftwaffe Breast Eagle(metal) X 1
29 Shoulderboard X 1 pair
30 Collar tab X 1 pair
31 Luftwaffe Flight Officer Sleeve Rank Patch X 2
32 Knight’s Cross with Oak Leaves and Swords X 1
33 Spanish Cross in Gold with Swords and Diamonds X 1
34 Pilot/Observer Badge in Gold with Diamonds X 1
35 Iron cross First Class 1939 X 1
36 Night Fighter Clasp in Gold X 1
37 Jagdgeschwader Schlageter Officers Cuff Title x 1